Η Μυστική Ακρόπολη

Ακρόπολη, ο Ιερός Βράχος των Αθηνών , είναι αναμφισβήτητα το πιο φημισμένο και πιο ονομαστό σημείο του πλανήτη μας. Ένας χώρος για τον οποίο έχουν λεχθεί και έχουν γραφεί τόσα πολλά από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Κι όμως, με τη « Μυστική Ακρόπολη », ο γνωστός ερευνητής Γιάννης Γιαννόπουλος, έρχεται για μια ακόμη φορά να αφήσει άναυδο τον αναγνώστη, μυώντας τον στην εκπληκτική άγνωστη Ιστορία του Ιερού μας Βράχου. Η Ιερή Γεωγραφία της περιοχής οι μυστικοί ενεργειακοί δίαυλοι και τα άγνωστα κέντρα δύναμης, οι κρυμένοι θησαυροί, οι διαχρονικοί Φύλακες και οι αιώνιοι συνωμότες,
Οι υπόγειες διαδρομές και ο ναός με τα ζώντα αγάλματα, είναι μερικά μόνο από τα απίστευτα στοιχεία που συνθέτουν το μοναδικό αυτό έργο το οποίο συνοδεύεται από πλούσια εικονογράφηση και σπάνιο τεκμηριωτικό υλικό ...
Ο Ιωάννης Γιαννόπουλος γεννήθηκε στη Σάμο το 1941 και κατοικεί στην Αθήνα από το 1946. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στην Αθήνα και Νομικά στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν χρησιμοποίησε σχεδόν ποτέ τα πτυχία του. Από νεαρή ηλικία διακατεχόταν από το άσβεστο πάθος της έρευνας και την αγάπη για την πατρίδα. Ο συνδυασμός αυτών των δύο παραγόντων τον οδήγησε επί σειρά ετών στις πιο εκπληκτικές επιτόπιες έρευνες και περιπέτειες στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, όπου ταξίδεψε αρκετά και εργάστηκε ως σύμβουλος επί θεμάτων ασφαλείας στη Σαουδική Αραβία, ΙΡΑΚ, Νιγηρία, Γκαμπόν, Λιβύη, Νότια Αφρική Τσαντ και αλλού.
Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολήθηκε συστηματικά με έρευνες που αποκάλυψαν πολλά, απρόσμενα και σοκαρισπκά στοιχεία για την ύπαρξη άγνωστων κόσμων, τόπων δύναμης και μυστηρίου, ανεξήγητων φαινομένων και κρυμμένων "αρχείων" μιας άλλης Ιστορίας - γεγονότων που διαδραματίζονται παράλληλα με τη συνηθισμένη για όλους μας πραγματικότητα. Τέτοιου είδους έρευνες - εκτός των χωρών που εργάστηκε - πραγματοποίησε επίσης στην Αγγλία, Ιρλανδία, Γερμανία, Ισπανία, Αυστρία και Σερβία.
Ο Ιωάννης Γιαννόπουλος είναι ιδρυτικό μέλος της «Λέσχης Φίλων της Κοίλης Γης» και υπεύθυνος των θρυλικών πια εξορμήσεων-εκδρομών στην Άγνωστη Μυστική Ελλάδα που διοργανώνουν το περιοδικό ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ και οι εκδόσεις ΕΣΟΠΤΡΟΝ. Έχει δημοσιεύσει εργασίες σχετικά με τις Ρούνες, τους Κέλτες, το Grail, τις Ψυχικές Δυνάμεις κ.ά.. και αρθρογραφεί στο περιοδικό ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ. Μετά τη μεγάλη επιτυχία των δύο πρώτων βιβλίων του "Μυστική Αθήνα και Αττική" και "Απόρρητος Φάκελος: Κοίλη Γη", η "Μυστική Ακρόπολη" είναι το τρίτο συγγραφικό του έργο.

Κατέβασμα : (password: greekddl.com)


0 Response to "Η Μυστική Ακρόπολη"

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.