Ο Αντίχριστος Ήλθεν 1980-2013

Το βιβλίο αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο βιβλίο...Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες. Σκοπός του είναι ένας και μοναδικός. Να βροντοφωνάξει στεντόρια τη φωνή 'urbi et orbi' παντού σε όλο το κόσμο ότι ο Αντίχριστος ήλθε. Γεννήθηκε το 1983 και θα εμφανιστεί το 2013 για να προετοιμάσει το έδαφος και να γίνει παγκόσμιος κυβερνήτης το 2015 για 3,5 μόνο χρόνια, σύμφωνα με την Αγία Γραφή και τους Αγίους Πατέρες.  Στίς 700 περίπου σελίδες του μπορείτε νά διαβάσετε ό,τι έχει σχέση με τον Αντίχριστο, τα "ΣΗΜΕΙΑ των ΚΑΙΡΩΝ" το 666, το σφράγισμα, τα μικροτσίπ, τον Αντίχριστο και την Δευτέρα Παρουσία.
Είμαι ένας απλός και ταπεινός ερευνητής εσχατολογικών κειμένων της Ορθοδοξίας. Εκείνο που δεν δέχομαι, απορρίπτω και “πολεμώ” είναι η διάδοση και ερμηνεία εσχατολογικών κειμένων της Αγίας Γραφής επ’ αμοιβή με την μέθοδο της αγοράς βιβλίων και μάλιστα σε τιμές αρκετών ευρώ …από διάφορους επιτήδειους που έχουν εμφανισθεί τον τελευταίο καιρό σε τηλεοπτικά κανάλια και όχι μόνο … εκμεταλλευόμενοι, την προσφορά γνώσης σε εμάς.
Ο σκοπός μου δεν είναι να κρίνω το περιεχόμενο οποιουδήποτε βιβλίου, εξάλλου αυτό θα το κρίνετε εσείς σε λίγο …. Αλλά να δώσω σε όλους το δικαίωμα να διαβάσουν το Βιβλίο, χωρίς να το αγοράσουν ! Στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλους αυτούς …. Ότι να μην ξεχνούν ότι και o Κύριος Ιησούς Χρίστος μας για τριάκοντα αργύρια Εσταυρώθει …..
Μετά από την μπόρα τη δαιμονική, θα έλθει η λιακάδα η θεϊκή.
“Γέροντας Παϊσιος”

Κατέβασμα : (password: greekddl.com)


0 Response to "Ο Αντίχριστος Ήλθεν 1980-2013"

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.