Μυστικές Εταιρίες

Η Ιστορία της ανθρωπότητας έχει τις γνωστές της πλευρές. Μεγαλώνουμε με αυτές και τις θεωρούμε δεδομένες, τις περισσότερες φορές μάλιστα πιστεύουμε πως περιγράφουν το σύνολο της ιστορικής πορείας του ανθρώπου και επαναπαυόμαστε στις πληροφορίες που μας δίνουν.
Υπάρχουν όμως και οι άγνωστες, οι μυστικές της πλευρές, που κατά καιρούς αναδύονται μέσα από το χρόνο και ρίχνουν φως στις κρυφές πτυχές της Ιστορίας, που άσχετα αν τις αντιλαμβανόμαστε ή οχι, συνεχίζουν να ζουν σε ένα δεύτερο, παράλληλο επίπεδο και να διαμορφώνουν πράγματα και καταστάσεις με το δικό τους, αθέατο τρόπο.
Οι σελίδες του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας αποκαλύπτουν πολλές από τις άγνωστες αυτές όψεις της Μυστικής Ιστορίας του Κόσμου. Ανιχνεύουν την πορεία των πιο σημαντικών Μυστικών Εταιριών, τη δομή τους, πολλά απο τα απόκρυψα και μη κίνητρα τους, τους μύθους που ο χρόνος ύφανε γύρω τους αλλά και πολλές απο τις πραγματικές διαστάσεις της ύπαρξης τους. Οι Ροδόσταυροι, οι Τέκτονες, οι Καθαροί, οι Βογόμιλοι των Βαλκανίων, οι Ναΐτες Ιππότες, οι Ιλλουμινάτοι, το Τάγμα της Χρυσής Αυγής, ο αινιγματικός Ναός της Σιών, η αόρατη Mεγάλη Λευκή Αδελφότητα, το ανεξιχνίαστο Ordo Templi Orientis του Αλιστερ Κρόουλυ, η παράξενη Αδελφότητα της Θλίψης, οι σκοτεινοί Ασαασσίνοι, οι Ιησουίτες, το αρχαίο Τάγμα των Πυθαγορείων. Ας ακολουθήσουμε τα ίχνη τους, που άλλοτε χάνονται και άλλοτε ξαναεμφανίζονται στο χρόνο συνεχίζοντας την πορεία τους δίπλα μας, πότε φανερά και πότε όxι...

Κατέβασμα : (password: greekddl.com)


0 Response to "Μυστικές Εταιρίες"

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.