Η Υπέρτατη Μύηση

Η Ελληνική μυθολογία είναι η πραγματική ιστορία του ανθρώπινου γένους που χάνεται στα βάθη του χρόνου. Αυτό που δεχόμαστε σαν ιστορία, είναι μια άκομψη συρραφή ιστορικών ψεμάτων που οδηγούν μακριά από την αλήθεια, η οποία δεν πρέπει να αποκαλυφθεί γιατί θα ανατρέψει το θρησκευτικό κατεστημένο.Οι θρησκόληπτοι ερευνητές, όταν ανακαλύπτουν ευρήματα που ανήκουν σε εποχές εκτός της βιβλικής δημιουργίας αιφνιδιάζονται, κλονίζεται το πιστεύω τους. Γι' αυτό αποκρύπτουν την αλήθεια, παραποιούν την ιστορία και υποτάσσονται στους μύθους του δόγματος.
Η έρευνα όμως δεν είναι δόγμα, ούτε προϊόν τυφλής δοξασίας. Είναι μια επίπονη και μακροχρόνια προσπάθεια συνθέσεων και συναρμολογήσεων διαφορετικών στοιχείων, που οδηγούν στη γνώση.
Η προσέγγιση της κρυμμένης γνώσης συναντά ανυπέρβλητα εμπόδια και απαιτείται υπεράνθρωπη προσπάθεια για την παράκαμψη τους. Ο δρόμος της ιστορικής αλήθειας είναι μακρύς, με πολλές διασταυρώσεις. Οι δρόμοι που οδηγούν στην γνώση αλλοιώθηκαν από τον χρόνο και δεν βγάζουν πουθενά. Οι επιγραφές που έδειχναν την αλήθεια έχουν παραποιηθεί από σκοτεινές δυνάμεις και δείχνουν λάθος κατεύθυνση.


Η υπέρτατη μύηση                                                                 

Κατέβασμα (password:greekddl.com)


0 Response to "Η Υπέρτατη Μύηση"

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.