Αιτία θανάτου, 3000 τρόποι να πεθάνεις

Συγγραφέας - Michael Largo
Η πιο πλήρης εικονογραφημένη εγκυκλοπαίδεια των τρόπων που πεθαίνουμε. Όλοι πρόκειται να πεθάνουμε -αυτό περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο της ζωής- όμως, πώς πρόκειται να συμβεί αυτό; Σήμερα, παρόλο που ο μέσος όρος ζωής είναι υψηλότερος, οι άνθρωποι πεθαίνουν από οτιδήποτε - οι βρισιές, η αφαίμαξη, οι ιπτάμενες αγελάδες, ο λόξιγκας, το γέλιο, η αυτόματη ανθρώπινη ανάφλεξη και τα περουκίνια είναι μόνο μερικές από τις αιτίες. Σύμφωνα με τα πιστοποιητικά θανάτου, υπάρχουν περισσότεροι από τρεις χιλιάδες τρόποι για να πεθάνει κανείς. Στο βιβλίο αυτό οι αιτίες θανάτου παράξενες ή κοινές, παρουσιάζονται αλφαβητικά και αναφέρονται σε πραγματικές ιστορίες ανθρώπων, γνωστών και μη, που πέθαναν με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο.
Το βιβλίο αποτελεί προϊόν εντατικής έρευνας και περιλαμβάνει λεπτομέρειες που αναφέρονται σε παράξενους τρόπους ταφής και διάσημα τελευταία λόγια, καθώς και πάνω από τετρακόσιες συνοδευτικές φωτογραφίες. Η αιτία θανάτου δεν είναι απλώς μια διασκεδαστική μελέτη όλων των τρόπων που πεθαίνουμε - είναι το πορτραίτο της ανθρώπινης μοίρας σε λέξεις και αριθμούς.
Το βιβλίο "Αιτία θανάτου - Η Εικονογραφημένη Εγκυκλοπαίδεια του Θανάτου" βραβεύτηκε το 2006 με το Bram Stoker non-fiction award.

Αιτία Θανάτου - 3000 τρόποι για να ΠεθάνειςMichael_Largo_-                                                                

Κατέβασμα (password:greekddl.com)


0 Response to "Αιτία θανάτου, 3000 τρόποι να πεθάνεις"

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.