Το βιβλίο δίνει στους μαθητές μια αρκετά ολοκληρωμένη εικόνα της επιστήμης και της τεχνικής της Αμπελουργίας και τους βοηθά να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για επιτυχημένη άσκηση στο σημαντικό αυτό τομέα της ελληνικής γεωργίας.Δίνει ακόμη πληροφορίες για τη μορφολογία και τον ετήσιο κύκλο της αμπέλου, τις εδαφοκλιματικές απαιτήσεις, τον πολλαπλασιασμό, την εγκατάσταση του αμπελώνα και τις απαραίτητες καλλιεργητικές φροντίδες, όπως και για τη λίπανση, τη φυτοπροστασία, την ωρίμανση και τον τρυγητό.Τέλος, το βιβλίο αναφέρεται στις διαδικασίες σταφιδοποίησης και οινοποίησης και δίνει βασικά στοιχεία αμπελογραφίας.
Αριθμός σελίδων 261
Κατέβασμα
Αριθμός σελίδων 261
Κατέβασμα
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.